Kempen~broek

Sinds 2014 is de Toegangspoort Pollismolen elektronisch geopend om de natuurliefhebber nog meer toegang te verstrekken tot leuke weetjes over het GrensPark Kempen~Broek.

De elektronische Toegangspoort, gelegen in Molenstraat 56 - Opitter (Bree), is iedere dag geopend van 09.00 u tot 19.00 u (inclusief weekends en feestdagen).
 

Om via een folderautomaat kaarten aan te schaffen van de wandel-, fiets- en ruiterroutes. Kan je terecht bij onze folderautomaat in het Itterdal, Opitterkiezel 240 in Opitter

 

Laat je verleiden door GrensPark Kempen~Broek.

 Voor de prachtige nieuwe brochure van Kempen~broek klik je hier.
Verkennerswandelingen

Wil jij eens op een bijzondere manier het GrensPark ontdekken? Ga dan op pad met een verkenner. Ontdek de stilte, wordt een echte spoorzoeker, proef de wildernis of kom op adem in de uitgestrekte natuur van het GrensPark. Je kan mee met een verkenner op de geplande activiteiten zonder te reserveren. Of boek je eigen verkenner voor een leuk avontuur.

Al de activiteiten in Kempen~Broek vind je hier.
 Onderweg:

Nieuw zijn de reddingspaaltjes en -punten, speciaal gezet op de wandel-, fiets- en ruiterroutes, voor uw veiligheid. Meer info vindt u hier.
Op de Ruiterroutes is dit jaar een nieuwe doorwaadplaats ingericht. Deze leuke plek nat om door te razen, is gelegen in Solterheide, vlakbij de Pollismolen in Opitter. Via onderstaande link zijn enkele tevreden doorgangers te zien: http://www.youtube.com/watch?v=giQ2XAj-7PM

 


 

De Toegangspoort GrensPark Kempen~Broek in de Pollismolen te Opitter
werd officieel geopend op 16 oktober 2011!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze Toegangspoort!